Om Läckö Sessions

Läckö Sessions 2021

Välkommen till en ny musikupplevelse, en ny naturupplevelse och en helt ny tradition. Låt oss presentera Läckö Sessions – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla.
Upplev dina favoritartisters unika och exklusiva konserter vid vattenbrynet på ett av landets vackraste slottsområden, Läckö Slott.
Omgärdat av Stallet och Vaktmästarbostaden ligger Slottsbacken där man har en fantastisk vy över vatten, slott och Victoriahuset. Här genomförs sommarens konserter under bar himmel där du under kvällen kan njuta av mat och dryck från Stallet, eller varför inte avnjuta en middag på Hvita Hjorten innan konserten.
På Läckö Sessions står musiken och publikkontakten i centrum. Här sitter du som publik mitt i musiken, mitt i gemenskapen, mitt i sommaren.
Läckö Sessions har siktet inställt på att bli ett återkommande sommararrangemang. 2021 kommer vi naturligtvis följa alla riktlinjer och råd från Folkhälsomyndigheten för att skapa säkra evenemang.*
Vi vill att alla ska kunna roa sig kungligt på sommaren.

Sällskap på upp till 8 personer får sitta tillsammans
Biljettpriser från 695:-
Tid: Området öppnar 18.30, Konsert 20.00 (ingen paus, ca 2h)
Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Nortic 0455–61 97 00
Arrangör: Krall Event AB
Mer info:
www.lackoslott.se
www.lackosessions.se
www.krall.se

Sommarens artister

Peter Jöback
I en intim och avskalad konsert möter Peter Jöback äntligen publiken igen, flankerad av Rickard Nilsson och Anders Pettersson. Vår internationella superstjärna väljer pärlor ur sin digra repertoar; välkända låtar, personliga favoriter och anekdoter. ”Efter en så lång karantän utan att få spela, känns det som man ska ut på ett kosläpp!” säger Peter. Foto: Peter Knutson

Bo Kaspers Orkester
Ett av Sveriges mest älskade liveband får äntligen möta sin livs levande publik igen. Bo Kaspers Orkester kommer att bjuda på nyskrivna verk varvat med klassiker ur bandets gedigna repertoar. Det blir soul, pop och jazz i perfekt blandning. “Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Dags att gasa på”, hälsar bandet. Foto: Iza Boethius

Lena Philipsson
Lena Philipsson kommer med tre musiker och utlovar att det blir intimt men också ösigt och svängigt. De spelar en del nytt från senaste albumet “Maria Magdalena” blandat med många äldre låtar som alla känner igen. ’’Jag har längtat jättemycket efter att få spela live igen. Hoppas vi ses!!”, hälsar Lena.

Wiktoria
Wiktoria har över 70 miljoner streams på låtar så som ”Not With Me”, ”OMG”, ”Save Me”. Tre av hennes singlar har nått topp 10 på radiolistan i Sverige. Wiktoria artistdebuterade i Melodifestivalen 2016 med den country-inspirerande låten ”Save Me”. Hon deltog även i tävlingen 2017 och 2019 där hon kvalificerad direkt till final båda gångerna. Wiktoria ger en kortare konsert och är support act till Smith & Thell den 4 och 6 augusti på Läckö Sessions.

Smith & Thell
Utsålda spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Före pandemin turnerade Smith & Thell både i Sverige och USA. De har Grammisprisats och nått toppen av listorna med “Forgive Me Friend” och “Hotel Walls”. Nu får duon från Helsingborg äntligen uppträda live igen, i den svenska sommaren.

Boende

Boka en natt på Victoriahuset, den närliggande campingen eller i vår mysiga gästhamn precis nedanför Läckö Slott. På Destination Läckö Kinnekulles hemsida finns fler beoendealternativ.

Lidköpings Stadshotell erbjuder Läckö Sessions paket.
I paketet ingår:

  • Del i dubbelrum inkl. frukostbuffé
  • 3-rätters middag i Lidköpings Stadshotell restaurang
  • Bästa biljetterna till Läckö Sessions
  • Buss tur & retur till Läckö
  • Tillgång till relax och bastu Lidköpings Stadshotell 
PRIS FRÅN 2495 KR/PERSON

Mat

Café Stallet – inne på konsertområdet finns Café Stallet som serverar mat, öl & vin under hela konsertkvällen.
Restaurang Hvita Hjorten – ett stenkast bort från konsertområdet kan du avnjuta en god middag innan konserten. Läs mer och boka här: www.lackoslott.se/hvita-hjorten/

Ps. För att hålla dig uppdaterad – följ Läckö Sessions på sociala medier på
www.facebook.com/lackosessions
www.instagram.com/lackosessions


*Det skall vara tryggt att gå på konsert i sommar. Därför har vi anpassat området och alla platser är numrerade, upp till 8 personer i samma sällskap kan sitta tillsammans. Det är extra utrymme till raderna framför, bakom och det är alltid 2 lediga platser mellan varje sällskap.