Biljettinformation

För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av spelningen på ett säkert sätt uppskattar vi om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt. D.v.s. om ni är 8 personer som ska gå tillsammans, boka då in alla 8 personer på en och samma bokning för att sitta tillsammans. Detta minimerar också antalet tomma stolar på arenan.

FRÄMRE PARKETT 695 – 795 KR*
Går att köpa för sällskap om 2-8 personer.

BAKRE PARKETT 595 – 695 KR*
Går att köpa för sällskap om 1-8 personer.

*Priser varierar per speldatum

Spelningen startar kl. 20, insläpp från 18.30.
Du hittar dom vanligaste frågorna och svaren här »

Följande förutsättningar gäller enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner:

Vi hänvisar till de senaste restriktionerna för utomhusarenor där maxantal i ett sällskap är 8 personer och det ska vara minst 1 m mellan sällskapen.

Utifrån dessa förutsättningar går det därför att via vår onlinebokning köpa max 8 biljetter åt gången. Det är självklart även möjligt att boka färre biljetter. Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen. Du väljer först den biljettkategori och antalet platser du vill boka, och därefter visas tillgängligheten för ditt sällskap.Ta konsertbussen till Läckö Sessions!

Åk bekvämt och säkert med konsertbussen till Läckö Sessions, pris 80 kr tur/retur. Bussen går samtliga konsertkvällar och utgår från Gamla Stadens Torg i Lidköping och gör några stopp för påstigande längs vägen ut till Läckö.
Mer information och bokning av bussbiljett (biljett måste bokas i förväg) gör du hos vår samarbetspartner Nybergs Buss. 

Bokning vardagar nybergsbuss.se/lackosessions
Från Fredag bokar du på 0510-70000 kl 10-12 eller 0510-20020 kl 12-17
Från Lördag bokar du på 0510-20020 kl 10-15